Sunday, December 8, 2013

Η Acer λέγεται ότι θα χρησιμοποιεί οθόνες LG στα νέα laptop της

Τα παιδιά της Digitimes μας έχουν μία πολύ ωραία φήμη σήμερα. Μία μοντέρνα οθόνη της LG με το προσωνύμιο Shuriken φημολογείται ότι πρόκειται να επιστρατευτεί στο οπλοστάσιο της Acer.
Η Ταϊβανέζικη εταιρεία θα κάνει εκτεταμένη χρήση αυτής σε ένα επερχόμενο laptop 14.1 ιντσών, ωστόσο υπάρχει κάτι το περίεργο: Το φυσικό μέγεθος του laptop δεν θα είναι μεγαλύτερο από αυτό ενός μοντέλου 13.3 ιντσών. Αυτό οφείλεται στο ότι το panel της Shuriken θα απαιτεί μικρότερη στεφάνη (8mm έναντι των 12mm) και θα είναι λεπτότερο, με πάχος μόλις 4mm.
Η LG διαθέτει ήδη στην γκάμα της το 12.5 ιντσών Xnote P210, το οποίο φαίνεται ότι ενσωματώνει παρόμοια τεχνολογία, έτσι δεν είναι περίεργο να πιστεύουμε τον πόλεμο που έχει κυρήξει η εταιρεία στα panels 14 ιντσών.
Η Acer αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο αυτό laptop τον επόμενο μήνα, αν και το κόστος των οθονών Shuriken είναι ο λόγος για τον οποίο οι συγκεκριμένες οθόνες δεν έχουν γίνει ευρύτερα γνωστές, που σημαίνει ότι το κόστος του συγκεκριμένου προϊόντος θα είναι τόσο ενδιαφέρον όσο η εμφάνιση του!

No comments:

Post a Comment